App IconNederland 2.0

Nederland 2.0 filtert en deelt informatie over politiek en beleid via apps & sociale netwerken en maakt daarbij gebruik van de verzamel-, filter-, categoriseer- en deeltool Penstock Online:

- Bekijk de selectie van items over politieke partijen, beleidsthema’s, alle gemeenten, alle provincies, rijksoverheid en bedrijven die gepubliceerd worden via Nederland 2.0.
- Het delen van politiek nieuws en niet-commercieel nieuws is gratis. Neem voor het delen van jouw commercieel nieuws contact met ons op.
- Neem contact met ons op als je de items van je eigen website gericht en automatisch (via RSS) via deze app en onze netwerken wilt delen. Jouw items worden toegevoegd met bronvermelding en in de juiste categorie geplaatst: per politieke partij, per beleidsthema, per gemeente, per provincie, en/of op de hoofdpagina.
- Maak gebruik van Penstock Online (zie penstock.online) om je eigen overzicht en dossiers samen te stellen met alleen de items die jou interesseren. Je kunt dan inloggen via app.penstock.online en direct naar je eigen dossiers gaan die automatisch worden aangevuld. Maatwerk met alleen de informatie die je wenst is ook mogelijk.
- Door op de foto's te klikken in deze app ga je naar de website Penstock Online.

Tips bij het gebruik van de app:

- Sleep naar beneden om de pagina’s met items te verversen als dit nog niet automatisch gebeurd is.
- Klik op de titel van een item en sleep de pagina naar rechts of links om door alle berichten te swipen.
- Klik op de knop ‘Meer’ om verder te lezen en direct naar het bronitem te gaan.
- Klik op de knop ‘Delen’ om het item te delen op de manier die je zelf wenst.

Heb je een vraag of opmerking of wil je een eigen site of app laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!Category: News